VEEL GESTELDE VRAGEN


* Welke cartridges komen in aanmerking voor het hergebruik?


Neem contact met ons op voor de Toners en Cartridges die voor hergebruik in aanmerking komen.

* Wat wordt verstaan onder overstock?


Onder overstock verstaan we Toners en Cartridges welke u om welke reden dan ook over heeft, en waarvoor u door deze bij InterToner aan te bieden een vergoeding kunt krijgen. Veelal zien we dat bij bedrijven of organisaties, Toners van niet langer gebruikte printers in magazijnen achterblijven. Dit komt bijvoorbeeld voor bij vervanging van het printerpark, algemene reorganisatie of na afloop van een lease contract.
Wij kunnen u een vrijblijvende offerte sturen wat deze Toners waard zijn. De offerte wordt gebaseerd op Toners in dichte, onbeschadigde en onbeschreven verpakking. NIEUW dus !! Om discussies over de prijs te voorkomen zullen wij u vragen een duidelijke foto van de Toner(s) mee te sturen. Hierbij wordt ook onderscheid gemaakt tussen de diverse verpakkingen per merk.

* Wat is repack?


Bij repack betreft het 100% nieuwe, originele Toners. Wij kopen deze Toners in bij Europese distributeurs maar ook uit overstock, faillisementen, restanten vanwege printervervanging etc. De verpakkingen zijn vaak voorzien van een adresetiket, hebben een beschadiging of er is op geschreven. U kunt bedenken dat ze dan niet meer aan de tussenhandel kunnen worden verkocht. Wij controleren het artikel en pakken het opnieuw in. Dit gaat in een neutrale doos met een productetiket en u als eindgebruiker heeft een 100% nieuw en origineel Toner tegen een geweldig lage prijs!