WIE ZIJN WIJ


InterToner is gespecialiseerd in de inzameling van lege Cartridges en Toners en uiteraard van volle ( overstock ) Toners !


Wij verzorgen de inzameling voor bedrijven, gemeenten, scholen, verenigingen etc. maar ook voor particulieren. Dus eigenlijk voor iedereen die lege Cartridges heeft!

Wij zamelen deze in omdat vele weer hergebruikt kunnen worden. Voor herbruikbare Cartridges en Toners kunnen wij u een aantrekkelijk vergoeding uitkeren.

Hiermee ontlast u het milieu en kunt u er nog geld mee verdienen ook. Niet herbruikbare Cartridges laten wij verder verwerken, (o.a. herwinning van plastic, ijzer en aluminium). Grondstofherwinning zien wij als een belangrijk en noodzakelijk alternatief voor wegwerpartikelen en het gebruik van ruwe grondstoffen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het bestellen van nieuwe Toners. Door nauwe samenwerking met onze partners kunnen wij u tegen de scherpste prijzen van Nederland, Toners leveren. Dit kunnen verschillende merken en types zijn maar HP heeft onze voorkeur.

Klik op de "bestellen" button op de bestel pagina om doorgelinkt te worden, en plaats u bestelling met de service van InterToner.